Ochrana osobních údajů

Prohlášení o ochraně soukromí

Stránka Lieder Company, provozovaná zapsaným spolkem Lieder Company z.s., si vyhrazuje právo provádět analýzy o chování uživatelů na svých internetových stránkách. Mezi tyto analýzy patří např. měření návštěvnosti, chování uživatelů stránek apod.

Uživatelé by si měli být vědomi skutečnosti, že některé informace o nich mohou být automaticky sbírány v průběhu standardních operací našeho serveru (např. IP adresa uživatelova počítače) a také při použití cookies (malé textové soubory, které se ukládají na uživatelově počítači a server podle nich dokáže rozpoznat uživatele, který ho již jednou navštívil a poté zaznamenávat jeho chování a podle toho například přizpůsobit design a obsah nebo lépe zaměřovat reklamní kampaně). Cookies nejsou programy, které by mohly způsobit škodu na uživatelově počítači. Většina prohlížečů nabízí možnost neakceptovat cookies, elektronický obchod však nebude bez povolených cookies fungovat korektně.

Osobní údaje při nákupu na našem webu

Prodávající se zavazuje chránit osobní údaje kupujících a postupuje v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Jan Dušek je správcem osobních údajů, veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu spolku a neposkytuje je třetím stranám.

Pojmy prodávající a kupující jsou upraveny Všeobecnými obchodními podmínkami, které jsou zveřejněny na této stránce.

Prodávající prohlašuje, že veškeré osobní údaje, které mu kupující předá, budou použity pouze k uskutečnění plnění objednávky s kupujícím. V žádném případě nebudou zveřejněny ani poskytovány třetím osobám. Výjimku mohou tvořit situace související s distribucí či platebním stykem ohledně objednaného zboží. Osobní údaje jsou shromažďovány, zpracovávány a uchovávány prodávajícím v souladu s platnými zákony České republiky.

Kupující souhlasí, že jím poskytnutá e-mailová adresa může být použita pro zasílání komerčních sdělení prodávajícího. Kupující má však v každý okamžik právo další zasílání sdělení odmítnout. Postup pro odmítnutí je uveden v závěru každého komerčního sdělení.

Lieder Company neshromažďuje žádná osobní data, která by mohla identifikovat specifickou osobu, kromě případů, kdy osoba sama poskytne Lieder Company tato data dobrovolně. Jakékoliv osobní informace identifikující konkrétní osobu nebudou předány ani prodány třetí straně, kromě případů kdy na to bude uživatel v době sběru dat upozorněn.

Na žádost uživatele podnikne Lieder Company veškeré kroky k odstranění všech jeho osobních dat z databáze Lieder Company.

Přístup k osobním údajům

Kupující, který na stránkách prodávajícího provedl registraci, má možnost kdykoliv svoji registraci upravit a změnit tak všechny jím uvedené osobní údaje. Též má možnost zvolit, zda-li chce či nechce přijímat komerční sdělení od provozovatele na svoji e-mailovou adresu. Tato nastavení jsou možná v zákaznickém profilu.

V našem spolku nemáme jmenovaného pověřence pro ochranu osobních údajů.

V našem spolku nedochází k rozhodování na základě automatického zpracování či profilování.

Pokud byste měli k osobním údajům otázky, kontaktujte nás na e-mailové adrese info@liedercompany.cz.

Vaše práva v souvislosti se zpracováním osobních údajů

Nařízení GDPR vám dává mimo jiné právo obrátit se na nás a chtít informace, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a nechat je aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování, můžete požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů, požadovat po nás v určitých situacích výmaz osobních údajů a v určitých případech máte právo na jejich přenositelnost. Proti zpracování na základě oprávněného zájmu lze vznést námitku.

Pokud si myslíte, že s daty nenakládáme správně, máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, případně se se svými nároky obrátit na soud.

Tyto podmínky jsou účinné od 8. 10. 2021.